Paperworks 

 

H.E.Juliebö konsthantverkare i papper

H.E.Juliebö konsthantverkare i papper

 Jag har börjat arbeta med papper, vilket jag tycker är väldigt spännande och kul. Det började 2013 när jag kom på konstruktionen med att göra en liten byrå i papper och kartong. Sedan så har den ena idéen efter den andra kommit. Så nu gör jag ett trettiotal olika pappersprodukter. Som jag visar och säljer på olika marknader och mässor. Jag finns också numera på Korpens hantverksbutik i Alingsås.

Om man vill får man gärna göra ett besök i min atelje och titta på mina pappersarbeten, och tavlor. Ateljén finns i Kilanda utanför Älvängen och det bästa är att bestämma en tid genom att kontakta mig på mailen.

Till Kontakt-sidan 

 

 

 

 

Här är miniskänk nummer 7

Här är miniskänk nummer 7

Så här ser mina minibyråer ut, gjorda i papp och kartong. Varje byrå är unik i sin design, så de är nummrerade från 1 till 350. Dessa byråer på bilden har redan hittat sitt hem, och det är lika roligt varje gång jag ser att just den byrån har hittat hem till just den personen. För man kan se att det är den egna personligheten som gör vilken man väljer.

 

 

 

 

Du kanske är intresserad av att pröva på att göra något i papper? Ibland så håller jag workshops, det kan vara en grupp med vänner, föreningen eller en arbetsplats som vill att jag kommer för att visa hur man gör. Man kan få pröva på att göra en ask i kartong, eller klä en pärm/ask, eller göra julsaker i papper. 

Om du inte vill arrangera något utan bara vill komma själv, så arrangerar jag eller en förening workshops ibland, som är öppen för den som vill komma. Kontakta mig med namn o ch telefonnummer, när jag fått ihoptillräckligt många i din närhet så startar jag en kurs eller workshop. Jag lägger också upp på förstasidan om, när och var det finns kurser eller workshops med lediga platser kvar öppet för den som vill komma. och hur man anmäler sig.

För den som vill lära sig mer och jobba med ett projekt på längre tid så kanske du ska gå på en kurs. Det går att göra olika upplägg beroende på hur länge och ofta som man vill träffas. 

Gruppen kan vara högst 10 personer om man ska hinna ta sig tid till alla. En workshop är på minst 3,5 h om man ska hinna göra klart.En kurs kan vara över en helg med två heldagar. Eller en gång i veckan. det finns olika upplägg och möjligheter, man kan ju alltid fråga så får vi se om det går att fixa något. klicka nedan på Workshop eller kurs så kommer du till en sida där du fyller i ett kontaktformulär. fyll i din mailadress och/eller mobilnummer och skicka det till mig, så mailar eller sms:ar jag dej om vad som finns och vad det kostar så kan vi gå vidare från det.

Välkommen in i papprets värld

 

 

Workshops

Är du intresserad av att pröva på papper, att göra en ask, klä en pärm eller lite julpyssel i papper? och vara med i en pröva på kväll..
klicka på workshops ovan.

Kurs

Du kanske vill fördjupa dina kunskaper och jobba med ett större pappersprojekt.
Och gå en kurs hos mig för att lära dig mer om papper.
klicka på kurs ovan

Dela den här sidan