Kurser och föreläsningar

Här ser du resultatet av en workshop på 3,5 timme. Det är så kul att se kreativiteten hos deltagarna och hur fina askar det blir.

Här ser du resultatet av en workshop på 3,5 timme. Det är så kul att se kreativiteten hos deltagarna och hur fina askar det blir.

 

KURSER o FÖRELÄSNINGAR

Är du, din föreningen, eller arbetsplats intresserad av att prova på papperslöjd? Eller du/ni kanske vill prova på måleri och släppa fram din kreativa sida? Då finns det något för både nybörjaren och den erfarne konstnären. Ärdu intresserad? 

 

Jag har workshops som är lagom för en kväll, en förmiddag, en heldag eller helg. Eller en hel kurs med flera träffar. 

Vilket passar för dig eller eran grupp? Kontakta mig på länken nedan, med namn och kontaktuppgifter så hör jag av mig, så kommer vi överens om hur. 

Om man hellre vill det, så kommer  jag gärna till er och gör en föreläsning om min bildkonst eller om hur jag började med papper. Jag berättar lite om mig själv, och hur jag arbetar, och så visar jag mina alster. Och om man så önskar så tar jag gärna med mig till försäljning i samband med det.

Är du intresserad av att deltaga i en workshop som jag har så kan du anmäla ditt intresse via länken nedan, skriv ditt namn o mailadress eller mobilnummer för sms och vad för kurs du är intresserad av så kontaktar jag dig när det blir tillräckligt många intresseanmälningar för att starta en kurs eller workshop eller om det är en föreläsning på gång. Skriv gärna in var du bor och hur långt du kan tänka åka för kursen.

Skicka din förfrågan till info@paperandart.se 

Helene E Juliebö

 

 

Workshop

Det finns många olika saker man kan göra i papper. Som exempel så blev jag inbjuden till en pysselgrupp med 8 deltagare som ville lära sig pappersslöjd. Så på en kväll satt vi i 3,5 timme, och åstadkom vi dessa fina askar.
Men det finns annat man kan göra beroende på vad gruppen vill göra och på hur lång tid vi har.
Framemot julen så finns, det möjligheten att göra julpyssel i papper.
Jag kan komma till er grupp för att ha en workshop.
Men det behöver inte vara en grupp, jag kommer också att hålla workshops där man kan anmäla sitt deltagande. När det är tillräckligt många som anmält sitt intresse så startar jag upp en kurs eller workshop.
Antingen i måleri eller papper.
klicka på texten här ovan
-workshop-
och skriv vad du är intresserad av.

Föreläsning

Här berättar jag om min konst, denna gång med en musiker Bengan som intervjuade mig och spelade låtar emellanåt. det blev ett lyckat och uppskattat koncept.
intresserad av en föreläsning?
klicka på texten
-föreläsning - här ovanför
och fyll i kontaktuppgifter.

Kurs

Om man vill fördjupa sig i papprets underbara värld, eller lära sig måleri så håller jag gärna en kurs med flera träffar, så att man mer kommer in i hur man arbetar i papper,
eller utveckla sin kreativa sida med måleri. Anmäl ditt intresse på länken ovan. Klicka på texten
- Kurs - ovanför

Dela den här sidan